Recensioner

 • Kurs i digital marknadsföring

  Jag har precis avslutat kursen Digital Marknadsföring på Nordic Tech Institute och jag är mycket nöjd. Kursen överträffade mina förväntningar på många sätt och det var verkligen en givande och lärorik upplevelse. En av de bästa sakerna med kursen var den goda pedagogiken från läraren Simon. Han var mycket kunnig och erfaren inom området och delade generöst med sig av sina kunskaper och insikter. Han var också mycket tillgänglig och svarade på frågor snabbt på frågor jag hade. Kursmaterialen var välskrivna och filmerna tydliga, vilket gjorde det lätt att följa med och förstå koncepten. Jag uppskattade också att kursen täckte både teori och praktiska tillämpningar. Vi fick möjlighet att arbeta med verkliga fallstudier och genomföra praktiska övningar, vilket verkligen hjälpte till att förankra kunskapen och visa hur den kan tillämpas i verkligheten. Digital marknadsföring är ett område som ständigt förändras och det var verkligen bra att se att kursen täckte de senaste trenderna och verktygen. Jag känner mig nu väl rustad att fördjupa mig arbeta med digital marknadsföring. Slutligen var kursens upplägg också mycket flexibelt och passade mig perfekt. Jag kunde studera på min egen tid och i min egen takt, vilket gjorde det mycket bekvämt att kombinera kursen med andra åtaganden. Nordic Tech Institute hade också en bra plattform där allt kursmaterial och arbetsuppgifter samlades, vilket gjorde det enkelt att organisera och hålla koll på uppgifterna. Sammanfattningsvis kan jag verkligen rekommendera kursen Digital Marknadsföring på Nordic Tech Institute. Det är en välgjord kurs som ger dig de nödvändiga kunskaperna och verktygen för att lyckas inom digital marknadsföring. Instruktörernas engagemang, det högkvalitativa kursmaterialet och det flexibla upplägget gör kursen till en riktigt bra investering i din kompetensutveckling.

  Fredrik Nordén
 • Kurs i digital marknadsföring

  Super tack så mycket och tack för en bra kurs!

  Vendela Hagekrans
 • Kurs i digital marknadsföring

  Jag tycker det var en bra grundlig genomgång av vad Digital Marknadsföring innebär. Den kan fungera bra som en crash course men också som en väldigt bra genomgång även för den som kan lite om det. Det finns många bra praktiska tips och metoder. Det var nästan dessa som jag tyckte gav mest förståelse för arbetet. Därför tror jag också att denna kurs är nyttig för den som köper digital marknadsföring men som inte operativt jobbar med det

  Ricgard Dyvellås
 • Kurs i digital marknadsföring

  tack för den här grymma kursen!!

  Jason A
 • Kurs i digital marknadsföring

  Oh vad bra! Jag är jättenöjd med kursen. Det har hjälp mig och det nystartade företaget jag hjälper otroligt mycket. Jag är helt övertygad om att innehållet kommer att hjälpa mig även framöver!

  Elin
 • Kurs i digital marknadsföring

  Kursen innehöll massa bra lärdomar. Väldigt bra!

  Frida Andersson
 • Kurs i digital marknadsföring

  Tack för en superbra kurs. Tydligt innehåll, lätt att följa och väldigt bra och genomgående videoföreläsningar. Gillade också att man fick övningar till varje del som fördjupade lärandet och fick en att förstå saker på djupet. Känner mig trygg i att börja frilansa inom digital marknadsföring nu efter kursen.

  Julia Klimenko
 • Kurs i digital marknadsföring

  Jag gjorde denna kurs via min arbetsgivare som fortbildning. Jag hade inte jättemycket erfarenhet av digital marknadsföring innan. Kursen gjorde att man fick en djup inblick in många olika delar och aspekter av digital marknadsföring. Att man kunde titta på de korta föreläsningar och göra uppgifter i egen takt och när man hade tid till det var perfekt! Jag har lärt mig otroligt mycket och kommer ha nytta av kursmaterialet under lång tid framöver när jag jobbar med detta

  Philip Jorstig
 • Kurs i digital marknadsföring

  Riktigt bra kurs och väldigt lärorik. Just kombinationen av videos och text tyckte jag väldigt mycket om, jag personligen lär mig mer om jag först får höra någon berätta och sedan läsa själv. Att också få testa sin kunskap i efter varje kapitel var superbra, har man fel på frågan så kan man spelet gå tillbaka och se vad felet var. Fick snabbt svar vid frågor av kursledaren. Kan varmt rekommendera!

  Rebecca Siegel Dahl
 • Kurs i digital marknadsföring

  Jag tycker att kursen varit väldigt bra på det sättet att den varit väldigt informativ inom varje del av kursen samt att allt varit på distans och att man kunnat tagit det i sin egen takt. Det har varit bra att man fått testa på de olika momenten på olika sätt genom både tester och i olika program. Jag har lärt mig väldigt mycket utav kursen och den har fått mig att bli mer intresserad utav digital marknadsföring. Kursen har gett en bra erfarenhets ryggsäck att ta med sig ut i arbetslivet.

  Lovisa Blom
 • Kurs i digital marknadsföring

  Jag har gått både kursen Marknadsföring i digital marknadsföring samt Marknadsföring i sociala medier, och är supernöjd med båda. Var något tveksam i början av första kursen (sociala medier) men det vände snabbt när jag kom lite längre in i kursen. En bra grund att stå på och som jag tror kommer glädja mig mycket i mitt arbete framöver! Jag råkade ut för några buggar i kursportalen under utbildningens gång (vilket är anledningen till 4/5) men fick snabb och bra hjälp av Simon och teamet på Nordic Tech Institute. Tummen upp!

  Emy
 • Kurs i digital marknadsföring

  Superbra! Jag hade ingen erfarenhet av området innan och förväntade mig att det skulle vara jättekrångligt. Klart att det är mycket att ta in men upplägget gjorde det lätt att följa med i kursen. Bra förklaringar och filmer. Lätt att hitta när man behöver gå tillbaka och repetera vissa delar. Rekommenderar!

  Helena
 • Kurs i digital marknadsföring

  Kursen är en bra grund och mycket nyttig information som man kan gå tillbaka och kolla på i efterhand om det behövs. Mycket information med variation inom grunderna av SEO, teknisk SEO, analys och praktiska övningar.

  Fredrik Mattsson
 • Kurs i digital marknadsföring

  Tack för en väldigt bra kurs!

  Erik
 • Kurs i digital marknadsföring

  Tack för kursen, jätte lärorikt och har verkligen hjälpt mig bli mer insatt.

  M
 • Kurs i digital marknadsföring

  Tack för en jättebra kurs! Fick med mig massor av bra information och verktyg som jag kan ta med mig i min yrkesroll. Tydligt presenterat med bra blandning av text och videor, och exempel för att konkretisera övningarna. Att kursen var indelad i många mindre kapitel gjorde det mer överkomligt och lättare att ta sig igenom. Jag fick snabb återkoppling när jag hade frågor, vilket gjorde att det faktum att kursen var på distans inte var ett problem.

  Vera
 • Kurs i digital marknadsföring

  Tack för en lärorik kurs! Kursen var både bred och djupgående! Uppskattade att kursen varvade praktiska övningar med teoretiska block. Rekommenderar denna kurs!

  Hannah
 • Kurs i digital marknadsföring

  Rekommenderas varmt! Är supernöjd med utbildningen i digital marknadsföring. Mycket uttömmande och informativt. Kursen gav mig både en överblick över de kanske viktigaste områdena inom digital marknadsföring, samtidigt som man som student ändå fick djupdyka inom respektive delområde. Kursen hjälpte mig att få jobb inom digital marknadsföring innan jag ens läst klart kursen. Har lärt mig otroligt mycket och kommer antagligen att läsa fler utbildningar på Nordic Tech, allt eftersom.

  Love
 • Kurs i digital marknadsföring

  Bra och lärorik kurs! Mycket bra information med verktyg som jag kommer ta med mig. Extra plus att du förklarar i både video och text..

  Matilda Fröst
 • Kurs i digital marknadsföring

  Jag är otroligt glad över att gått kursen i digital marknadsföring på Nordic Tech Institute.Formatet på kursen var väldigt enkelt att hänga med i med en perfekt blandning av videos, pop-quiz och övningsuppgifter som lät en praktisera sin nyfunna kunskap. Under kursen så dök en rad olika idéer upp om hur vi kan förbättra vår produkt och presentationen av den online. Själv så har jag inte haft mycket tidigare erfarenhet inom området av marknadsföring, speciellt inte digital marknadsföring, men jag lärde mig så mycket och jag hade så kul i att lära mig det. Nu är man ivrig att applicera alla tekniker och taktiker, för man förstår att de kommer ge effekt! Kan varmt rekommendera kurserna från Nordic Tech Institute.

  William Fellbom
 • Kurs i digital marknadsföring

  Bra bredd. Gillar bredden i utbildningen och att man har möjlighet att läsa i sin egen takt. Gillar också den snabba responsen ifrån kursansvarig vid frågor. Enda minuset jag kan sätta på kursen är bakgrundsmusiken i videomaterialet. Jag har tinnitus och har svårt att höra när det förekommer kringljud så detta bör ni ta bort helt eller ge kursdeltagaren möjlighet att stänga av. Stort plus till att man har tillgång till materialet för alltid.

  Kristoffer
 • Kurs i digital marknadsföring

  Tack för en intressant och givande kurs! Jag är mycket glad att jag har fått möjligheten att gå en kurs i digital marknadsföring trots att jag jobbar heltid. Att kursen varit på distans och att jag helt själv kunnat planera min tid för studier har underlättat mycket för mig.

  Julia S
 • Kurs i digital marknadsföring

  Jag är riktigt nöjd med kursen, som berörde samtliga delar som jag var ute efter. Bra upplägg med både video, text samt testerna och uppgifterna som man gjorde efter alla avsnitt. Jag är jättenöjd och kommer fortsätta använda mig utav materialet nu i min yrkesroll, samt investera i fler kurser hos er!

  Robin Hedblom, Selldorado
 • Kurs i digital marknadsföring

  Jag har trivts med att studera digital marknadsföring hos er då jag har kunnat studera i egen takt och helt på distans, definitivt en fördel när man samtidigt har ett heltidsjobb vid sidan om. Det är också ett stort plus att få ta del av materialet efter avklarad kurs, för allt kan man inte ha i huvudet utan att använt det i praktiken. Tack för en bra kurs!

  Emilia
 • Kurs i digital marknadsföring

  Digital marknadsföring - En omfattande kurs som gav mig mycket kunskaper på kort tid. Övningarna var väldigt grundliga och gav en en grundlig förståelse.

  T
 • Kurs i digital marknadsföring

  Bra och lärorik kurs, och mycket bra villkor. På andra ställen har man tillgång till kursen 1 år, här har man tillgång till kursen på obegränsad tid. Trevlig och schysst kursanordnare.

  Roland Hällgren
 • Kurs i digital marknadsföring

  Kursen var bra och rolig samt väldigt lärorik

  Daniel Stanic
 • Kurs i digital marknadsföring

  Supernöjd! Jag har under de senaste veckorna läst kursen i Digital marknadsföring och är väldigt nöjd! Upplägget där videoklipp och läsning varvas med uppgifter och quiz fungerade toppen för mig. Utbildningen täckte också flera olika delar av digital marknadsföring och ger en massvis med verktyg och tips på hur man kan bli ännu vassare i sin roll. Kan varmt rekommendera!

  Marielle Sandmark
 • Kurs i digital marknadsföring

  Kursen var riktigt nyttig och bra, jag fick lära mig mycket nya saker, jag kommer självklart återkomma och läsa igen kursen flera gånger.

  Aladdin T
 • Kurs i digital marknadsföring

  Fantastiskt bra kurs som går igenom alla moment grundligt i digital marknadsföring på ett lättförståeligt sätt. Super med tillhörande videos och text som kompletterar varandra väldigt bra samt bra övningsuppgifter. Jag känner att jag har en stadig grund att stå på efter utbildningen och älskar att jag alltid närsomhelst kan gå tillbaka till kursen om det är något jag skulle vilja repetera.

  Ebba
 • Kurs i digital marknadsföring

  Heltäckande kurs som erbjuder dig som student möjlighet att djupdyka så mycket som du själv önskar - Jag köpte kursen i digital marknadsföring primärt för att uppdatera mig med det senaste inom området webbanalys, SEO, SEM, paid-social, display etc. Den har för mig efter det fungerat som en förberedande kurs och en möjlighet att på bästa sätt tillgodogöra mig den YH-utbildning inom digital marknadsföring som jag snart avslutat. Den har också med sin tydliga struktur fungerat som en uppslagsbok under min studieperiod och alla länkar till fördjupning den erbjuder har varit värdefullt. Simon Myringer har alltid varit snabb att svara på frågor med vändande mejl de få gånger som jag har bett om hjälp.

  Eva Hollner
 • Kurs i digital marknadsföring

  Superbra! - Kursen var superbra! Passade perfekt för mig som jobbar samtidigt då man kan genomföra den helt i valfritt tempo. Kursen ger en genomgång av hela området kring digital marknadsföring och innehåller mycket konkreta tips. Gillar att man får lära sig de praktiska bitarna, t.ex. hur man sätter upp olika annonskonton, hur man genomför en sökordsanalys osv. Man får också med sig bra mallar att använda sig av.

  Madeleine
 • Kurs i digital marknadsföring

  Jag tyckte kursen var bra, kände till mycket sen innan men lite var nytt absolut. För mig var det viktigaste hur man gör det praktiska. Men teoretiska var bra.

  Anton Wesséus
 • Kurs i digital marknadsföring

  Tack för en superbra kurs! Väldigt lärorik.

  Markus Eriksson
 • Kurs i digital marknadsföring

  Rätt simpelt, det är en bra kurs med aktuell information. Det är bra att hålla skallen allert, och jag tycker det är bra att kunna gå tillbaka till kursinformationen och bygga på minnesbanken. Man glömmer ju saker lite titt som tätt i.om att man inte jobbar med varje del inom den digitala marknadsföringen. Så bra att ha för att bli påmind om saker och ting helt enkelt. Tusen tack!

  Lukas Örtengren, ATG
 • Kurs i digital marknadsföring

  Jag tycker att kursen i digital marknadsföring var grundlig och gedigen. Bra blandning av text och videogenomgång. Även om jag jobbat med digital marknadsföring tidigare var det jättebra att få djupdyka i redan välbekanta områden och lära mig nytt om för mig obekanta delar. Jag har fått mycket ny kunskap med mig från kursen. Jättebra att man har fortsatt tillgång till portalen efter genomförd kurs, så man kan gå tillbaka och repetera. Jag kan varmt rekommendera kursen!

  Karin Winblad
 • Kurs i digital marknadsföring

  Jag valde att gå kursen i Digital Marknadsföring för att jag ville få mer kunskaper före jag söker jobb. Jag tycker kursen tog upp helheten och det viktigaste som man behöver känna till i de olika områdena. Upplägget med att man fick båda lyssna på instruktionsvideo och läsa själv i egen takt var super bra för mig. Nu läste jag kursen ganska intensivt i sträck men om man skulle vara mer långsam tror jag man nog skulle ha behövt repetera mer inför provet. Då det fanns mycket förkortningar och saker man måste kolla koll på för att förstå och hänga med. Men det som är bra är att man kan gå tillbaka och läsa igen om såna saker man inte kommer ihåg. Sen uppskattar jag alla extra länkar, tips och material som man inte annars skulle ha vetat om om man inte gick kursen. Jag kan absolut rekommendera kursen Digital Marknadsföring om man vill ha lite kunskaper om branschen, men om man vill specificera sig på något ämne så ska man gå en skild kurs för just den. Jag är riktigt nöjd och bra jobbat med kursen!

  Josefin Thors
 • Kurs i digital marknadsföring

  En jättebra kurs som både går på djupet och på bredden kring ämnet digital marknadsföring. Det jag uppskattade allra mest var de praktiska övningarna och ett tydligt fokus på hur man verkligen kan accelerera upp sin digitala närvaro på ett systematiskt sätt. Denna kurs rekommenderas varmt om du vill lära dig mer om digital marknadsföring såsom sem,seo, some

  Anna
 • Kurs i digital marknadsföring

  Som ny egenföretagare med mycket att lära inom marknadsföring var denhär kursen toppen! Den gick igenom det mesta, med ordentliga förklaringar och konkreta exempel. Det jag kanske uppskattar allra mest är att man även efter avklarad kurs har tillgång till materialet så att man i sitt fortsatta jobb kan gå tillbaka och repetera när det behövs. Väldigt nöjd med kursen!

  Lina Karlsson
 • Kurs i digital marknadsföring

  Jag tycker kursen har varit lärorik och otroligt innehållsrik där det samtidigt är lätt att följa och lägga upp planering för upplägget själv. Har passat mig perfekt att göra på sidan om samtidigt som annat jobb. Under hela tiden får man ju också möjligheter till fördjupningar men som också är frivilligt vilket har varit guld värt speciellt med tanke på att man har tillgång till materialet även efter avslutad kurs. Det är en trygghet att veta att man alltid kan gå tillbaka och fräscha upp minnet eller att välja att fördjupa sig inom ett ämne när det väl behövs. Det har varit till stor hjälp att kursen är så pass pedagogiskt upplagt också med små quiz under tiden för att se hur man ligger till och med både videos och text som kompletterar varandra superbra! En kurs jag verkligen rekommenderar! 

  Ellinore Lövgren Hallin
 • Kurs i digital marknadsföring

  Denna kurs var så mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Kursmaterialet var tydligt uppdelat och lätt att hänga med i. Alla moment hade dessutom quiz och övnings uppgifter, där man lätt kunde testa sina kunskaper och se om man försått innehållet. En rikigt grundlig kurs inom Digital Marknadsföring, med bra tips inför arbetslivet. Men det absoult bästa med kursen var att man kunde gör det i sin egen takt. Kan varmt recomendera den!

  Medina Fikic
 • Kurs i digital marknadsföring

  Innan jag anmälde mig till den här kursen läste jag alla recensioner, där fanns inte ett enda negativt ord - bara lovord. Minns att jag tänkte "kan en kurs verkligen vara så här bra?". Svar JA! Den ÄR så bra som alla säger och förtjänar varenda lovord den får. Kursens innehåll hade allt jag efterfrågade och Simon Myringer är en otroligt duktig & pedagogisk kursledare. Att kunna genomföra kursen helt i sitt egna tempo utan deadlines är ett stort plus, särskilt för mig som jobbar heltid. Kan varmt rekommendera denna kurs!

  Nadine Lind
 • Kurs i digital marknadsföring

  Jag tänkte länge på vart jag skulle studera för att få en god förståelse av digital marknadsföring. I slut ändan var Nordic Tech Institute ett självklart alternativ för mig. Man får tillgång till en kunskapsbank som är värd otroligt mycket. När man köper kursen har man tillgång till den livet ut och kursen uppdateras hela tiden vilket är guld i en sådan föränderlig bransch. Dessutom får man verktyg för att själv kunna fortsätta utvecklas inom de olika områdena. Det är lätt att hänga med även om det är mycket information när Simon pedagogiskt beskriver alla delar av marknadsföring i video format. Jag skulle rekommendera dig som är helt ny inom marknadsföring men också dig som vill utveckla dina kunskaper.

  Emanuel Gustafzon
 • Kurs i digital marknadsföring

  Väldigt bra kurs! Den innehåller alla väsentliga delar du behöver för att komma igång och arbeta med digital marknadsföring. Kursen har ett bra upplägg och kursledare Simon Myringer är skicklig på att lära ut. Man får både praktiska kunskaper i olika digitala marknadsföringsverktyg såväl som teoretiska marknadsföringskunskaper. Jag kan varmt rekommendera denna kursen för alla som vill fördjupa sig i digital marknadsföring.

  Oskar Thomasson
 • Kurs i digital marknadsföring

  Väl genomtänkt utbildning som går igenom många moment inom digital marknadsföring. Trots att jag har använt flera av verktygen tidigare öppnade kursen mina ögon till nya möjligheter. Stort tack för en intressant, upplysande och givande utbildning med smart marknadsföring som de flesta branscher har nytta av!

  Philip Ståhlgren, Event Center Knock ’em Down
 • Kurs i digital marknadsföring

  Jag har länge arbetat med marknadsföring men behövde fräscha upp mina digitala kunskaper och hittade den här utbildningen av en slump. Är jätteglad för det! Kursen har ett bra upplägg och det är enkelt att förstå och hänga med. Uppskattar att den är på distans och att man kan ta sig igenom kursen i sin egen takt. Rekommenderar den varmt!

  Emelie Johansson Thörner
 • Kurs i digital marknadsföring

  Vill först och främst tacka för väldigt mycket bra material. Jag köpte er kurs digital marknadsföring för någon månad sedan och den har allt jag efterfrågar. Har tidigare jagat runt på Youtube mm men det är så skönt att äntligen ha allting samlat på ett och samma ställe. 10/10 så här långt!

  Olof Lennartsson Vässmar
 • Kurs i digital marknadsföring

  Den här kursen har varit värd varenda krona. En perfekt utbildning för dig som vill djupdyka i allt som rör digital marknadsföring! Det bästa av allt har verkligen varit att det inte finns någon deadline. Man kan verkligen ta det i sin egen takt, du styr själv tempot. För en annan som jobbar heltid, har detta varit perfekt att pyssla med på kvällstid. Simon, som kursledare har varit otroligt pedagogisk och upplägget för kursen har varit enkelt att hänga med i. Det är uppbyggd i tydliga kapitel med text och filmer för varje område samt olika övningar för att testa på dina kunskaper. Kommer absolut att använda materialet vid behov framöver. Kan varmt rekommendera kursen för alla som är nyfikna på att lära sig mer om digital marknadsföring, du kommer inte bli besviken!

  Andrea Jansson
 • Kurs i digital marknadsföring

  En riktigt spännande kurs med all innehåll som behövs! Man lär sig verkligen grunderna inom all digital marknadsföring på relativt kort tid. Tycker kursen har ett bra upplägg vilket gör det väldigt lätt att ta sig genom materialet på egen hand... Med hjälp från Simon naturligtvis! Skulle definitivt rekommendera kursen till den som vill börja med digital marknadsföring.

  Nils Person
 • Kurs i digital marknadsföring

  Tack för en grym grym kurs, över förväntingarna

  Emelie
 • Kurs i digital marknadsföring

  Mycket bra kurs, som innehåller allt man kan tänkas behöva i digital marknadsföring, och möjlighet att studera i sin egen takt

  Jarmo Koskimäki
 • Kurs i digital marknadsföring

  Slutförde nyligen kursen Digital marknadsföring på distans via Nordic Tech Institute. Kursen är enkelt och smidigt vägledd av kursledaren Simon Myringer som tar dig igenom de olika delarna via videos samt hjälpsamma textstycken där det förklaras mer ingående om varje ämne. Måste säga att det varit en matnyttig kurs för mig som var ganska grön inom ämnet. Det är en kurs jag rekommenderar alla att investera i för att få en bra inblick i digital marknadsföring.

  Therese
 • Kurs i digital marknadsföring

  Tack snälla för en bra kurs som jag verkligen har haft nytta av. Det är också ett stort plus att man har tillgång till kursen hela tiden så att man kan återvända till olika avsnitt och använda kursen som en kunskapskälla. Ett jättebra koncept som jag verkligen uppskattar.

  Anna-Karin Sagvall
 • Kurs i digital marknadsföring

  Kursen har verkligen hjälpt mig i mitt jobb som försäljningschef att förstå mekanismerna bakom vår digitala marknadsföring och kunna analysera på djupare nivå. Kursmaterialet är klart och tydligt och varvat med nyttiga och roliga övningsuppgifter. Rekommenderas varmt!

  Susanne Morandini
 • Kurs i digital marknadsföring

  Rekommenderas varmt. Jag har tidigare jobbat med ett begränsat område inom digital marknadsföring och kände att jag hade en relativt stor kunskapslucka att fylla. För det ändamålet fungerade kursen i Digital marknadsföring på Nordic Tech Institute perfekt. Jag fick en värdefull och omfattande inblick i alla de viktigaste delarna...och lite till. Handledaren Simon delar med sig av många bra tips, pratar ""best practice"" för såväl verktyg som det övergripande arbetet och visar exempel från sin egen verksamhet. Kursen består huvudsakligen av ett omfattande text- och videomaterial och dyker det upp frågor får du snabbt svar från Simon via chatt eller mail. Sist men inte minst vill jag understryka att tillgången till studiematerialet är obegränsad. På så sätt får jag en digital handbok att återvända till och luta mig mot när jag ska göra det här ""på riktigt"". Rekommenderas varmt.

  Jesper E
 • Kurs i digital marknadsföring

  Upplägget på den här kursen är otroligt smidig trots att den görs på distans. Gillar att man får tips på var man kan fördjupa sig ännu mer inom vissa ämnen och att man får tillgång till kursmaterialet även efter kursens avslut. Pricken över i:et är att kursmaterialet hålls up to date.

  Virginia K
 • Kurs i digital marknadsföring

  En jätteintressant och rolig kurs. Tycker den är pedagogiskt upplagd och blir begriplig trots okunskap.

  Marie
 • Kurs i digital marknadsföring

  Stort tack, 5/5! Jag vill tacka för en mycket bra kurs där jag tar med mig värdefulla saker som jag direkt kan bygga in i min business. Ger kursen min varmaste rekommendation!

  Staffan
 • Kurs i digital marknadsföring

  Väldigt bra, bred och givande utbildning. Den gav mig en djup förståelse i det digitala landskapet och bra information om var det går att fördjupa sig ännu mer om jag vill. Jag kommer absolut gå vidare med någon av de andra kurserna också.

  Simon
 • Kurs i digital marknadsföring

  Kursen har varit enormt lärorik och givande! Väldigt bra upplägg och innehåll. Jag rekommenderar verkligen denna kurs till alla som vill lära sig mer om digital marknadsföring!

  Frida Lundberg, SwedeTime
 • Kurs i digital marknadsföring

  Kursen i digital marknadsföring gav mig precis det jag önskat. Djupdykning i områden som jag tidigare berört på ytan i mitt arbete som marknadsförare har nu gett ökad kunskap och självförtroende inom området. Kursledaren är kunnig, tydlig och inspirerande i sitt sätt att lära ut. Jag kan varmt rekommendera kursen till andra.

  Clara Callmeryd, Sälj & Marknadsansvarig Sky Hotel Apartments
 • Kurs i digital marknadsföring

  Rekommenderar denna kurs till alla som är intresserade av digital marknadsföring. Kursen är anpassad till både de som har någon form av grund inom marknadsföring men även till de som aldrig har studerat det förut. I mitt fall så var det första gången jag läste en kurs inom marknadsföring och är supernöjd! Väldigt lärorik, praktiskt och bra förberedelse inför arbetslivet!

  Katarina P
 • Kurs i digital marknadsföring

  Digital Marknadsföring är en suverän utbildning för mig som jobbat parallellt med kursen, mycket bra att kunna styra över tempot själv. Väldigt bra upplägg och ett gediget kursmaterial som känns högaktuellt. Kommer absolut att använda kursmaterialet vid behov framöver, ser det som en uppslagsbok. Tack Simon & Co

  Eva F
 • Kurs i digital marknadsföring

  Kursen har varit till stor hjälp både under min utbildning men även efter när jag behövt gå tillbaka för att fräscha upp kunskap. Den har alla delar man behöver, uppdelat på ett enkelt och pedagogiskt sätt.

  Hanna T
 • Kurs i digital marknadsföring

  Kursen har varit toppen!

  Malin
 • Kurs i digital marknadsföring

  5/5

  Joakim
 • Kurs i digital marknadsföring

  Riktigt bra kurs! Den innehöll det mesta man behöver för att lära sig för att jobba med digital marknadsföring. Simon är väldigt tydlig och pedagogisk vilket gör kursen lätt att ta till sig även för mig som inte har jobbat med marknadsföring innan. Kan varmt rekommendera kursen!!

  Camilla Eriksson
 • Kurs i digital marknadsföring

  Fantastisk kunskapsbank. Har haft stor nytta av denna kunskapsbank, använder den som en uppslagsbok även nu i mitt arbete då man kan gå tillbaka och hitta lätt den information man söker.

  Emma
 • Kurs i digital marknadsföring

  Jättebra kurs för att komma igång med Digital Marknadsföring. Läste digital marknadsföring på distans parallellt med mitt vanliga jobb och hade användning av kursen redan dag 1. Kursen är väldigt grundläggande och på precis rätt nivå om man som jag inte hade några förkunskaper mer än ett brinnande intresse för digital marknadsföring. Kommer ha stor nytta av detta framöver! Fanns även mycket information och hänvisningar om man skulle vilja djupa ner i någon av delarna i kursen vilket jag absolut kommer göra. Rekommenderas starkt!

  Helena
 • Kurs i digital marknadsföring

  Toppenbra kurs! detaljerat innehåll för varje del och tydliga anvisningar. Helt perfekt skulle jag säga!

  Madeleine Avermalm
 • Kurs i digital marknadsföring

  Utmärkt för entreprenörer! Som entreprenör har den här kursen varit enormt matnyttig. Den blandar teoretiska element med praktiska delar och övningar som jag har kunnat anpassa direkt på min verksamhet. Ser redan resultat. Rekommenderar kursen varmt!

  Andreas S
 • Kurs i digital marknadsföring

  Superbra kurs i digital marknadsföring! Ska du bara gå en kurs i digital marknadsföring - så välj denna! Pedagogisk och enkelt uppbyggd i kapitel med text och videos. Den var otroligt matnyttig och gick på djupet om det mesta du behöver veta. Jag rekommenderar varmt denna utbildning.

  Lena
 • Kurs i digital marknadsföring

  Fantastisk kurs i digital marknadsföring. En mycket användbar utbildning som ger en bra mix av teori och praktik. Läraren förklarar enkelt och strukturerat. Jag har letat länge efter en utbildning som tar upp lite om allt men ändå grundläggande. Så kan varmt rekommendera denna utbildning.

  Jenny
 • Kurs i digital marknadsföring

  Tveka inte - anmäl dig direkt! En otroligt användbar utbildning som ger en teoretisk förståelse och praktisk kunskap. Många av övningarna kan användas som steg-för-steg guider i mitt dagliga arbete. Värd varenda krona. Sök direkt!

  Sarah
 • Kurs i digital marknadsföring

  Riktigt bra kurs! Simon är väldigt tydlig och pedagogisk vilket gör kursen lätt att ta till sig. Den innehöll det mesta man behöver lära sig för att jobba med digital marknadsföring. Super bra för mig som traditionell marknadsförare!

  Lisa
 • Kurs i digital marknadsföring

  Rekommenderas! Både grundläggande lärdomar och mer specifika tips!

  Linda
 • Kurs i digital marknadsföring

  Kursen vad väldigt bra uppbyggd och lätt att förstå de olika delar i digital marknadsföring som Simon går igenom på ett pedagogiskt sätt. Kursen är också prisvärd jämfört med andra kurser.

  Kaspar
 • Kurs i digital marknadsföring

  Kickstart i digital marknadsföring. Om du letar efter en gedigen kunskapsbas i det digitala landskapet så är detta utbildningen för dig. Lätt att ta till sig med skarpa tips som du verkligen har användning för ute i arbetslivet. Bra för dig som vill komma igång och förstå dig på begrepp som SEO, SEM, PPC och liknande.

  Mattias
 • Kurs i digital marknadsföring

  Toppenkurs på distans! Jag tyckte kursen var enkel att förstå. Den gav mig bra verktyg och kunskap för att kunna använda digital marknadsföring privat eller i framtiden på ett företag. Sen tyckte jag om att den var på distans!

  Emma
 • Kurs i digital marknadsföring

  Bästa kursen för digital marknadsföring. Simon är en stjärna på digital marknadsföring och hans kurs går igenom allt du behöver för att lyckas inom all digital marknadsföring! Kursen innehåller även en hel del tips och information som gör att man ligger i framkant när du sen kliver ut på arbetsmarknaden.

  Eweline
 • Kurs i digital marknadsföring

  Jag tyckte denna kurs är riktigt bra för man får ta den i sitt eget tempo, kursunderlaget är lätt att förstå och den är marknadsmässigt utformad har jag förstått av andra i branschen. Med denna i min portfölj får jag en väldigt snabb väg in i digital marknadsföring på dagens marknad. Detta har gett mig en djupare förståelse i hur man jobbar med digital marknadsföring, strategiskt och taktiskt.

  Jonatan
 • Kurs i digital marknadsföring

  Fick tips av en vän som jobbar på en digital marknadsföringsbyrå att läsa denna kurs. Jag ångrar mig inte, den var super! Idag ser jag på sociala medier och digital reklam med helt andra ögon. Hur mycket arbete och kunskap som ligger bakom, det är viktigt för mig att förstå när jag ska välja kanal åt mitt företag som jag jobbar på. Fantastiskt var också att mitt företag tyckte den var så pass bra att dem betalade för den!

  Richard
 • Kurs i UX-design

  Jag tycker att kursen gav många bra insikter om hur man arbetar som UX-designer och de olika stegen i designprocessen. Det var uppskattat att kursen gavs på distans och att man kunde utföra den i sin takt, så att det gick att kombinera arbete med studier. Kursen innehöll utöver bra kursmaterial även inspelade videor som gav mig ett mervärde och reflektioner. Jag kommer att ta med mig mycket från kursen till min nuvarande roll, där jag utöver projektledning även arbetar med UX.

  Sofie Knutas
 • Kurs i UX-design

  En tydlig kurs som var enkel att följa med flera bra uppgifter. Gillar att man blandar teori med praktik och att man själv kan välja när man vill plugga! Jag har definitivt lärt mig mer om UX design och hur jag ska använda det i praktiken. Tack Linda!

  Lisa Green
 • Kurs i UX-design

  Väldigt bra konkreta metoder, tips och övningar.

  Therese Dekker
 • Kurs i UX-design

  En tydlig kurs som var enkel att följa med flera bra uppgifter. Gillar att man blandar teori med praktik och att man själv kan välja när man vill plugga! Jag har definitivt lärt mig mer om UX design och hur jag ska använda det i praktiken. Tack Linda!

  Anna
 • Kurs i UX-design

  Jag tycker att kursen gav många bra insikter om hur man arbetar som UX-designer och de olika stegen i designprocessen. Det var uppskattat att kursen gavs på distans och att man kunde utföra den i sin takt, så att det gick att kombinera arbete med studier. Kursen innehöll utöver bra kursmaterial även inspelade videor som gav mig ett mervärde och reflektioner. Jag kommer att ta med mig mycket från kursen till min nuvarande roll, där jag utöver projektledning även arbetar med UX.

  Linda
 • Kurs i UX-design

  Övergripande och rolig kurs!

  Åsa Bengtsson, Teknikinformatör
 • Kurs i UX-design

  Väldigt innehållsrik kurs med ett tydligt och bra upplägg och roliga uppgifter längs vägen. Bra att man får ta sig igenom hela designprocessen med de olika faserna. Också bra att undervisningsmaterialet varierar mellan text, video och övningar, det gjorde att innehållet blev lättare att ta till sig. Väldigt nöjd!

  Lina, Kommunikatör
 • Kurs i UX-design

  Jag gillade kursens upplägg med att kunna jobba med det när jag ville. Det passade mig väldigt bra. Jag fick verkligen mersmak för UX, särskilt UX writing.

  Simon Holm, Kommunikatör
 • Kurs i UX-design

  Tack Linda för en väldigt väldigt bra kurs! Lätt att ta tills sig och förstå samt att jag blev väldigt inspirerad av att lära sig ännu mer. Bra upplägg med att varva film, upprepning i text och uppgifter. En perfekt kurs att få grunderna i UX. Så högsta poäng från mig får denna kurs. Tack!

  Anna Frödell på Your Media Crew
 • Kurs i UX-design

  Jag tycker att kursen var väldigt bra strukturerad med många användbara tips och material från riktiga scenarion ur arbetslivet. Jag skulle verkligen rekommendera att gå kursen till dig som är intresserad av att jobba med UX då du får en bra bild av vad man kan arbeta med samt en grym möjlighet att fylla på din egen design portfolio.

  Emma Igelström
 • Kurs i UX-design

  Den här kursen har varit en ögonöppnare, här från man verkligen lära sig att testa, reflektera, utvärdera och testa igen. Jag känner att jag verkligen utvecklats som projektledare tack vare den här kursen och jag kommer att återanvända många av de metoder som anges i kursen i flera sammanhang. Detta var lätt den bästa kursen jag tagit so far.

  Kristoffer Johansson
 • Kurs i UX-design

  Denna kurs har varit väldigt rolig och lärorik. Jag tar med mig en massa bra tips och tricks kring olika metoder och arbetsupplägg. Jag ser fram emot nästa jobbprojekt och att få använda mig av allt jag har lärt mig i praktiken. Stort tack för denna inspirerande och roliga kurs!

  Filippa Ringqvist, Kravanalytiker
 • Kurs i UX-design

  Jättebra kurs även för mig som kravanalytiker. Jag arbeta ofta och nära tillsammans med våra UX-designers och det är viktigt att vi förstår varandra och kan samarbeta bra. Kursen har givit mig förståelse för designprocessen och vikten av varje steg såväl som begrepp, riktlinjer och principer. Jag kan starkt rekommendera den här kursen till alla som arbetar med kundnära frågor och utveckling på olika sätt. Kursen guidar dig igenom designprocessen på ett varierat och kul sätt. Arbetsmetodiken och arbetssättet som kursen går igenom har du nytta av oavsett roll.

  Anna Flygelholm
 • Kurs i UX-design

  Den här UX-kursen har gett mig väldigt mycket som jag kommer ha nytta av i mitt jobb som webbansvarig. Framför allt har jag lärt mig hur jag kan få bättre insikter om hur min webbplats upplevs och hur jag sedan på ett systematiskt sätt kan ta reda på hur användarupplevelsen kan förbättras. Jag fick dessutom inspiration till hur jag kan göra bättra intervjuer, hur viktigt det är med olika perspektiv, hur jag får igång hjärnan inför en workshop och hur jag kan jobba med feedback. En superkurs som gav mig en boost med både kompetens och inspiration helt enkelt!

  Mikael Westerlund
 • Kurs i UX-design

  Jag tycker att kursens upplägg är bra och ger en roligare och mer personlig vinkel på UX-design än många andra böcker som man annars stöter på. Jag gillar verkligen hur du alltid inleder med en video för att förklara syftet, bakgrunden och korta anekdoter för att sätta delen i kontext och berätta hur du har arbetat tidigare!

  Niklas Andersson
 • Kurs i copywriting

  Jag har jobbat som AD i många år och kände att jag behövde uppdatera mig om copywriterns roll och verktyg i det digitala medielandskapet. Dels för att det ibland blir aktuellt för mig själv att skriva och redigera kortare texter. Men även för att jag arbetar tillsammans med copywriters i olika kommunikationsprojekt som jag leder. Och då är det avgörande att förstå vilken kompetens de besitter och vilka utmaningar det finns, framförallt i den digitala världen. Kursen gav en tydlig och bred bild och varvades med bra övningar. Ett extra plus till kursledaren Marika, som återkopplade snabbt och var tydlig och inspirerande.

  Mia-Maria Hedberg
 • Kurs i copywriting

  Jättebra och välstrukturerad onlinekurskurs med en bra blandning av intressant teori och roliga övningsuppgifter som gör det enkelt att omsätta sina kunskaper i praktiken. Ett stort plus för tillgänglighet och flexibilitet eftersom att kursen går att ta del av när som helst och var som helst. Jag känner verkligen att jag har lärt mig massor och att jag har fått en ordentlig grund för att förbättra mina copywriting-skills

  Rebecka Karlsson
 • Kurs i copywriting

  Lärorik och rolig kurs. En väldigt lärorik och rolig kurs att läsa. Innehåller bra övningar för att komma igång med kreativt skrivande. Många bra exempel att ta inspiration ifrån. Kommer säkerligen att återvända till kursen flera gånger när jag känner att jag behöver komma igång med skrivandet och få fart på fingrarna.

  Fredrik Samanta
 • Kurs i copywriting

  Jättebra kurs och inspirerande kursledare. Smidigt upplägg där kursen kan genomföras helt och hållet digitalt.

  Anna Carlstedt
 • Kurs i copywriting

  Bra kurs och bra upplägg. Gillar att allt är digitalt och att kursen kan göras helt på distans, samtidigt som den är lärarledd.

  Jakob Edevåg
 • Kurs i copywriting

  Väldigt Inspirerande och lärorik kurs! Jag har precis gått klart min masterutbildning inom marknadsföring på Hyper Island, men kände att jag saknade grundläggande kunskap inom copywriting. Det här blev ett jättebra komplement. Nu är jag sugen på att skriva!

  Mikaela Gustin
 • Kurs i copywriting

  Superbra kurs. Jag skriver mycket i jobbet men kände att jag behövde vässa pennan en aning och lära mig mer om att skriva för digitala kanaler. Och det gjorde jag!

  Stefan Magnus
 • Kurs i marknadsföring i sociala medier

  Jag tycker att kursen var bra utformad och jag som inte har någon erfarenhet av marknadsföring i sociala medier och inte heller direkt någon erfarenhet av de termer man använder tycker att man kom in i det snabbt och ordlistan var verkligen till hjälp. När jag kom till den delen som förklarade hur annonsering fungerar och vad hashad information var så kändes det som att jag förstod allt. Inte bara hur det fungerar för mig att marknadsföra företag i sociala medier, utan också hur annonsering fungerar för mig som person och hur företagen hittar mig för att marknadsföra sig. Det var verkligen intressant att lära sig mer om det. Jag känner att jag kan ta med mig mycket från denna kurs nu när jag ska själv ska börja marknadsföra. En toppen kurs som jag rekommenderar alla som ska marknadsföra sig i sociala medier, oavsett storlek på bolag.

  Johanna NIlsson
 • Kurs i marknadsföring i sociala medier

  Kursen var bred och bra, det är väldigt mycket info på 1 gång vilket gör att man behöver gå tillbaka o ”lära om” vissa saker, vilket kan vara till både för och nackdel. Men over-all en väldigt lärorik kurs där bredden av kunskap i den gör att man som färdig med kursen kan välja och vraka vilken inriktning inom marknadsföring man vill jobba med.

  Christian Wihlborg
 • Kurs i marknadsföring i sociala medier

  Väldigt bra kurs! Tack!

  Matilda L
 • Kurs i marknadsföring i sociala medier

  En väldigt bra kurs med fint upplägg och tydliga avsnitt och en ”check up” efter varje del gjorde också att man lättare kunde dela upp kursen om man tex läste den sidan om sitt jobb.Kan rekommendera även till de som redan jobbar med SOME, där var bra saker som man kanske inte riktigt visste eller hade lagt tid på att lära sig innan. Att du sen har kvar hela kursen som en handbok är en stor bonus.Tack Nordic Tech !

  Cecilia Rätz
 • Kurs i marknadsföring i sociala medier

  Otroligt professionell kurs som grundligt leder en vid handen igenom den snåriga terräng som är SOME. Jag är mycket tacksam för allt gediget material, videos och övningar. Jag kommer medt troligt att gå en kurs till. Tack Simon för allt ditt arbete!

  Victor Haskel
 • Kurs i marknadsföring i sociala medier

  Jag gick denna kurs för att få mer förstående för marknadsföring för mina företag. Var väldigt enkel kurs att genomföra, pga upplägget. rekommenderar denna skarp kommer även köpa och genomföra 2 kurser till.

  Daniel Warg
 • Kurs i marknadsföring i sociala medier

  Bra och intressant kurs! Den innehöll allt som jag behövde lära mig för att jobba med sociala medier på mitt jobb. Tack!

  Karin
 • Kurs i marknadsföring i sociala medier

  Kursen var mycket lärorik och rolig att studera!. Kursen är upplagd på ett pedagogiskt sätt och förklarar tydligt innebörden av marknadsföring i sociala medier.

  Kevin Gevert
 • Kurs i marknadsföring i sociala medier

  Kursen var superbra! Kursen ger en genomgång av hela området kring digital marknadsföring och innehåller mycket konkreta tips. Mycket bra!

  VL
 • Kurs i marknadsföring i sociala medier

  Tydlig och bra information. Uppdateringen gjorde det även enklare att följa del för del och få bra överblick av det man gjort hittills i kursen. Väldigt lärorik.

  Julia Andersson
 • Kurs i marknadsföring i sociala medier

  Jag tyckte att det var en väldigt bra kurs för mig som tidigare har känt mig lite ”lost” inom dessa annonseringsverktyg. Det gick i början inte för fort fram, vilket var ett stort plus. Inledningsvis kunde man skapa lite igenkänningsfaktor för att det sedan stegrade allt eftersom och blev mer och mer utmanande. Därmed var upplägget ett stort plus.

  David
 • Kurs i marknadsföring i sociala medier

  Jag tycker att det är en fantastisk kurs, ni lyckas verkligen klämma in mycket bra information. Jag har läst en annan onlinekurs i sociala medier och där saknade jag bla informationen om annonsering och all info om Ads Manager vilket va superbra att ni hade med här. Mitt största plus: Quizen! I det stora hela var det en väldigt bra uppbyggd kurs, den fångade mitt intresse och alla tips längs vägen är något som verkligen fastnat. Grymt jobbat – och stort tack för en kul kurs!

  Frida S
 • Kurs i marknadsföring i sociala medier

  Det första jag reagerar på är kursens upplägg som jag tycker är helt fantastiskt. Jag läser ju både Digital Marknadsföring och Marknadsföring i Sociala medier. I kursen Digital Marknadsföring så läser jag på gamla kursportalens gamla plattform medans nu på Marknadsföring i Sociala Medier så läser jag nya plattformen. Jag tycker att gamla plattformen är bra men den nya plattformen är ännu bättre. Kursens struktur i den nya plattformen är otroligt tydlig och bra. Lätt att navigera mellan de olika delarna vilket är en enorm fördel då jag är en sån person som gärna går tillbaka till tidigare kapitel och läser igen för att inte glömma bort någonting. När det kommer till kursens innehåll så är jag mycket nöjd. Har inte riktigt tidigare uppfattat att det finns så många olika delar inom Sociala Medier men blev glatt överraskad över hur detaljerad kursen var och hur genomtänkt innehållet i den är. Jag har lärt mig SÅ mycket. Jag har insett att det finns så mycket man kan göra för att påverka sin framgång i sociala medier. Min favoritdel i kursen var helt klart Facebook-ads. Det var en av anledningarna till att jag valde att läsa den här kursen och jag blev INTE besviken. Den är väldigt grundlig och lärorik. Mitt stora intresse för annonsering i kombination med Annas lärorika genomgångar blev helt klart succé. Jag gillade framför allt hur hon förklarade kampanjstrukturen på ett så enkelt sätt. Bra visuella hjälpmedel också vilket gjorde det hela väldigt enkelt att förstå.

  Ludvig Neander
 • Kurs i marknadsföring i sociala medier

  Den övergripande känslan är bara positiv, jag känner att jag har lärt mig nya grejer efter varje avsnitt! Jag gillar att sidan är mobilanpassad. Jag tycker ju om att sitta och titta på videos när jag sitter på bussen på väg till/från jobbet exempelvis. Även quizen gillar jag, frågeställningarna är bra och välformulerade. Tycker att det är positivt att ha en liten frågestund på slutet av avsnittet, då inser man verkligen vad man har lärt sig!

  Karina Sarmiento
 • Kurs i marknadsföring i sociala medier

  Jag tyckte att det var en pedagogiskt bra kurs, med ett bra upplägg och en bra struktur. Jag uppskattade verkligen att man kunde följa med videoklippet både i själva klippet och där nedanför i form av all text och bild.

  Marcus Gerd
 • Kurs i marknadsföring i sociala medier

  Bra strukturerad och tydlig utbildning. Trots att jag hade en del tidigare erfarenhet på området var även de mest grundläggande genomgångarna intressanta då det trots allt kunde dyka upp smådetaljer jag inte reflekterat kring tidigare. Absolut en värdig utbildning att gå för den som behöver hjälp att komma igång med sin annonsering. Extra roligt med de övningsmoment som ingår i kursen.

  Fredrik Edling
 • Kurs i marknadsföring i sociala medier

  En mycket lärorik, spännande och rolig kurs!

  Nathalie Ek
 • Kurs i marknadsföring i sociala medier

  Kursen har tydliga förklaringar och en bra mix av teori och praktiska övningar. Jag gick kursen för att eventuellt kunna använda det till mitt egna företag eller för att komma in på en längre utbildning inom ämnet och känner att jag fått stor nytta av kursen vilken väg det än blir. Väldigt snabb återkoppling om det är något man undrar över.

  Diana
 • Kurs i marknadsföring i sociala medier

  Tack för en bra kurs! Ger en klar 5a! För mig blev detta som en fördjupning och komplettering till en annan kurs jag läst. Nu förstår jag helheten och känner mig tryggare inom detta område. Natalie förklarar på ett bra och pedagogiskt sätt. Ett plus att jag får behålla mitt inlogg för att kunna gå in och fräscha upp minnet i de olika delarna.

  Mikaela
 • Kurs i marknadsföring i sociala medier

  En toppenkurs med mycket hands on-tips. Konkret kunskap och en handledare som alltid fanns nära till hands för frågor.

  Therese
 • Kurs i marknadsföring i sociala medier

  Lärorik kurs! Väldigt lärorikt! Har fått praktisk kunskap och bra exempel som passar båda små och stora företag. Känner mig trygg med hur jag ska tänka i mitt arbete framåt.

  Caroline
 • Kurs i marknadsföring i sociala medier

  Den här kursen har något för alla! Natalie ger massor av konkreta tips och verktyg för att ta arbetet med sociala medier till nästa nivå. Nu är jag mycket bättre på att planera, mäta och utvärdera vad vi gör på sociala medier! Är också positivt överraskad över att Natalie varit så otroligt hjälpsam på mejl. Tack!

  Julia
 • Kurs i marknadsföring i sociala medier

  Mycket kunskap! Natalie har erbjudit en kurs där jag som nybörjare har fått stor förståelse för hur annonsering på sociala medier går till. Pedagogiskt innehåll med konkreta exempel, och superbra förklaringar av begrepp. Jag rekommenderar denna kurs till de som vill lära sig mer om hur annonsering på sociala medier kan se ut.

  Alexandra
 • Kurs i marknadsföring i sociala medier

  Jag har fått en större förståelse för hur plattformarnas algoritmer fungerar och hur man kan tänka för att synas mer och använda dem för att nå sina mål. Jag känner mig mycket säkrare nu när det gäller att annonsera på sociala medier. Jag har också fått värdefull insikt i hur man kan planera och leda kampanjer. Det var inget som vi gick igenom i detalj under min MKV-utbildning så jag uppskattar att du gav hands-on tips!

  Rebecka
 • Kurs i agil projektledning

  Tack för en intressant och mycket givande kurs! Jag fick med mig både kunskap om ett agilt mindset samt konkreta verktyg. Bra med övningar och egen reflektion för applicering i min egen vardag. Gillade att man på flera ställen kunde välja att ta till sig info både genom text och video!

  Martina Knutsson
 • Kurs i agil projektledning

  Jag har under en längre tid gått i funderingarna kring att ta nästa steg och utforska Agil projektledning. Jag har inte känt att jag hittat en kurs eller direkt vetat var jag ska börja. När den här kursen blev tillgänglig, tänkte jag "nu testar vi". Jag säger det, vilken otrolig kurs. Bra översikt, lätt att som i mitt fall, nybörjare, förstå och samtidigt i slutet av kursen känna en djupare förståelse. Det var över mina förväntningar. Känner genuint att kursen varit ett stort bidrag till en förståelse för Agil projektledning. Kursen erbjuder även en rad verktyg som är enkla att hitta i efterhand. Du får som användare även ta del av historian bakom som ligger till grund för det Agila arbetssättet. Samtidigt verkliga erfarenheter från skaparna av kursen, det ger exempel som utövats i verkligheten ihop med förklaringar - kanon kombination, enligt mig. Går du i tankarna om att också utforska vad Agil projektledning kan göra för ditt ledarskap eller för ditt team? Tveka inte på att ta kursen. Jag blev inte besviken.

  Modesty
 • Kurs i agil projektledning

  Jag tyckte om strukturen på kursen. Innehållet hade också en bra mix med begrepp och teori, frågor, reflektion, exempel och en verktygslåda med hands-on tips. Jag lärde mig mycket nytt, exempelvis hur viktigt det är att anpassa metodiken för just ditt team. Även vikten av att börja enkelt för att sänka tröskeln och att steg för steg se nyttan med ett agilt sätt att arbeta, om teamet är ovant. Agil projektledning kan verkligen stärka både kommunikation och kultur i en organisation, vilket leder till säkrare leveranser och bättre arbetsmiljö. En brygga mellan resultat och relationer, ”produkt” och team.

  Jessica Sunnebo
 • Kurs i agil projektledning

  En genomgående välgjord kurs som samlar in allt det viktigaste med agile, utan att tappa bort sig själv i komplexitet eller långdragna diskussioner. Jag tyckte att delen om Fractal Development var bäst, eftersom den är så träffsäkert enkel.

  Alexander Åberg
 • Kurs i agil projektledning

  Det är imponerande hur en så kort kurs kunde ge så mycket kunskap och vara så pass förberedande inför skarpt agilt implementeringsarbete! Efter kursen känner jag mig mer trygg att ta steget mot en projektledande roll inom agilt arbetssätt.

  Mikael Södergren
 • Kurs i agil projektledning

  Jag arbetar som produktägare själv i ett stort scrum-team som precis är under uppstart och har haft mycket nytta av att reflektera över den fas av arbetet som är att komma igång med möten och processer, få buy-in från teamet och iterera om och om igen för att förbättra arbetssättet. Viktors och Fannys anslag är flexibelt och mänskligt och fångar upp att inget scrumarbete exakt följer ramarna. Kursen ger också många bra handfasta tips och exempel från verkliga agila teams. Jag kan varmt rekommendera både nybörjare och erfarna att gå den här kursen, som funkar både för den som aldrig lett eller deltagit i agilt arbete förut och för att fördjupa och reflektera för den som redan har vana av arbetssättet. För min egen del, som någorlunda erfaren på området, har jag i princip dagligen nytta av tankar och lärdomar från kursen.

  Mattias Nahlin
 • Kurs i agil projektledning

  Superkurs i Agil projekltedning! Fanny och Viktor visade på ett enkelt och genuint sätt hur agilt tänkande verkligen ska vara. Kursen var lätt att hänga med i och jag uppskattade fokuset på mindset och värderingar istället för att stirra sig blind på att följa en metod slaviskt - något som jag tycker att många andra agila ramverk tenderar att glömma bort. Istället gav kursen mig verktyg och insikter för att skapa min egen agila metod som passar just min organisations behov, istället för att binda fast mig i ett "one size fits none" ramverk. Jag älskar deras koncept Fractal Development! Speciellt fallstudien var en ögonöppnare i hur agil projektledning kan appliceras i praktiken.Rekommenderas varmt för alla som vill förstå och tillämpa agil projektledning på rätt sätt. Stort tack till Fanny och Viktor för en inspirerande upplevelse!

  Cesar Ojeda
 • Kurs i agil projektledning

  Fantastisk kurs! Jag som projektledare inom akademin uppskattar avstampet i ett teoretiskt ramverk där begrepp och kärnan i agil projektledning reds ut - utan att krångla till det. Föreningen med hands-on konkreta case från verkligheten gör det både enklare och roligare att ta till sig. Har inte varit så här taggad på projekt på många år!

  Johan Fredriksson
 • Kurs i agil projektledning

  Gick med i kursen utan kunskap om agil projektledning hade faktiskt aldrig ens hört om ordet. Efter att första delan av kursen var avklarad kunde jag bara ej sluta, var en mycket välförklarad och lärorik kurs och man lär sig mycket nya/moderna sätt att leda gupper och projekt. Jag rekommenderar verkligen starkt denna kurs för ALLA nya inom området eller gamla rävar. Tack Viktor och Fanny

  Svante Gustafsson
 • Kurs i agil projektledning

  Jag har nosat på agil tidigare, framförallt hos min förra arbetsgivare där det kom upp ett par gånger. Tidigare har jag varit skeptisk för ingen har förklarat vad det går ut på, på ett enkelt sätt. Och med alla möten och regler har det bara varit jobbigt och projekten lades ned alla gånger jag var med. Redan halvägs igenom kursen var jag taggad på att börja fråga mig själv och mitt team, vad gick bra och vad kan vi göra bättre. Jag tycker ni på ett enkelt, personlig och roligt sätt förklarar och utbildar om vad Agil är vad de har för fördelar och vilka fallgropar det finns. Ni trycker på att det ska va enkelt och anpassas efter varje team vilket gör mig mer inspirerad att börja använda det själv. Jag uppskattar att kursen är uppdelad i många delar så jag kan enkelt planera in lite agilkurs varje dag.

  Fabian Macklin
 • Kurs i e-handel

  Jag blev otroligt positivt överraskad, kursen känns professionell samtidigt som den känns lättläst.

  Elin Dahlberg
 • Kurs i e-handel

  Väldigt nyttig kurs, som en bra checklista inför att starta sin e-handel. Effektivt upplagt.

  Peder
 • Kurs i e-handel

  En riktigt bra kurs i E-handel, både för dig som ska starta webbutik men även för dig som vill vidga din kunskap inom digital marknadsföring och e-handel.

  Lina
 • Kurs i e-handel

  Riktigt bra och heltäckande kurs om e-handel! Jag har redan en webbutik, men lärde mig mycket nytt om allt från att sälja på marknadsplatser och hur man kan vässa sitt erbjudande till hur man kan optimera prissättning och leverans.

  Anna P
 • Kurs i sökmotoroptimering (SEO)

  Otroligt bra SEO-kurs där man får läsa i sin egen takt på distans, och dessutom har tillgång till uppdaterat material för alltid. Mycket informativ kurs som går igenom lite av allt inom SEO - analys, verktyg, innehåll, teknik, AI, länkbygge och mycket mer. Innehållsrik text med en del förklarande videos och många tips och länkar till andra webbsidor om man vill fördjupa sig inom något specifikt område. Kan varmt rekommendera denna kurs till alla!

  Isabelle Landersten
 • Kurs i sökmotoroptimering (SEO)

  Tack för en superbra kurs med många bra övningar och pedagogiskt material.

  Cindy
 • Kurs i sökmotoroptimering (SEO)

  SEO-kursen är lärorik och matig. Det är strukturerat och tydligt att följa röda tråden. Som SEO-are hjälpte den mig att fylla i de luckor jag saknade särskilt inom teknisk-SEO. Det finns övningar, videos och länkar – värdefullt för att själv fortsätta fördjupa sig i ämnet. Det är underbart att man alltid har tillgång till kursen! Det går också fort att få kontakt med Nordic Tech och de är hjälpsamma ifall man har frågor. Jag rekommenderar absolut kursen och Nordic Tech Institute! =)

  Roxanna Pettersson
 • Kurs i sökmotoroptimering (SEO)

  Toppenbra! Lagom mängd information och möjligheten till egen utforskning via tipsade länkar! Jag har genomfört kursen ”sökmotoroptimering (SEO)” och älskade upplägget! Varje ämne inom kursen delades tydligt upp och via små tester efter respektive ämne gavs förståelsen för hur ens inlärning gick under tidens gång. Lagom detaljerat innehåll med möjlighet till egen fördjupning tillsammans med snabb och otroligt hjälpsam dialog med Nordic Tech Institute rekommenderar jag verkligen deras kurser!

  Frida Friberg
 • Kurs i sökmotoroptimering (SEO)

  Vad kan jag säga om denna kursen i sökmotorsoptimering (SEO)? Det var en bra utbildning, väl strukturerad med tydliga moment som var lätta att ta till sig. Definitivt en bra möjlighet både för de som är nyfikna på SEO och för de, som mig, som hoppas kunna jobba med sökmotorsoptimering i framtiden. Det finns såklart inga perfekta utbildningar, det hade till exempel varit roligt med fler videor med de som håller i utbildningen och möjligtvis någon mindre inlämningsuppgift för att se till att man verkligen förstår ämnet. Men det är verkligen det lilla. För i det stora hela är det en toppen utbildning som jag bara har haft positiva intryck av och som nu sett till att jag känner mig redo att tackla SEO branschen! Stort tack för detta Nordic Tech Institute!

  Andreas Jakobsson
 • Kurs i sökmotoroptimering (SEO)

  Lärorik! Otroligt bra och informativ kurs. Bra mix av videor, texter, intressanta länkar samt övningar. Helt fantastiskt att man har tillgång till materialet för alltid! Rekommenderar verkligen denna kurs!

  Susanna G
 • Kurs i sökmotoroptimering (SEO)

  En superkurs att gå för alla som jobbar med SEO! Superbra kurs som har hjälpt mig förstå hela arbetet med SEO, allt från analys, tekniskt SEO till innehåll och länkbygge - och mycket mer! Innehållsrik text som är lätt att ta till sig samt bra och koncisa tillhörande videos. Bra övningsuppgifter som breddar förståelsen och många bra tips på de bästa verktygen att använda (och hur de används). Kan varmt rekommendera denna kurs! :)

  Ebba
 • Kurs i sökmotoroptimering (SEO)

  Tack för en bra kurs!

  Elin G O
 • Kurs i sökmotoroptimering (SEO)

  Jag tycker kursen i SEO var väldigt insiktsfull! Jag har redan testat flera av metoderna på min egna sajt och sett resultat! Tack för en väldigt bra kurs! Jag kan varmt rekommendera kursen!

  Johannes
 • Kurs i sökmotoroptimering (SEO)

  Tack för en väldigt rolig och givande kurs!

  Katherine
 • Kurs i digital PR

  Kursen digital PR har passat mig perfekt att göra vid sidan av jobb för att utveckla mina kunskaper. Upplägget var en bra blandning av text och video seminarium och efter avslutad kurs har man fortsatt tillgång till portalen för att enkelt kunna gå tillbaka och repetera. Kan varmt rekommendera kursen digital PR!

  Caroline Mjällby
 • Kurs i digital PR

  Jag läste kursen Digital PR eftersom jag tidigare mest hade erfarenhet av traditionell PR, och nu skulle börja jobba mer digitalt. Innehållet i kursen var väl förankrat i dagens medielandskap och jag fick ta del av handfasta tips som går att applicera på flera av de verksamheter och varumärken jag kommer jobba med framöver. Karin som är kursansvarig är också lättillgänglig vid frågor och funderingar. Rekommenderar verkligen kursen till dig som vill vara uppdaterad inom det digitala och vill veta hur du ska komplettera det traditionella PR-arbetet.

  Matilda Danielsson, NoFuzz Media
 • Kurs i digital PR

  Jag har spenderat drygt sju år med att bygga upp ett eget varumärke och även som konsult jobbat med att förvalta andra företags närvaro i sociala medier - därför tänkte jag att ’detta har jag koll på’. Men genom kursen ’Digital PR’ fick jag en oerhört viktig, saklig och strukturerad repetition över hantverket som ligger bakom professionell PR. Jag har fått många aha-upplevelser, handfasta tips och helt ny kunskap över hur man driver kommunikation i det digitala landskapet.

  Magnus Ormestad, Professional Podcaster & Social Media Specialist Husky Productions
 • Kurs i digital PR

  Kursen Digital PR var väldigt lärorik och lätt att hänga med i. Det gav mig en djupare förståelse i PR-arbetet, med fokus på det digitala landskapet. Jag såg denna kurs som ett komplement till min tidigare utbildning och arbeta inom marknadskommunikation och strategi. Jag kan tänk mig att den är minst lika bra för någon annan med mindre erfarenheter. Helt klart värd att gå!

  Rikard Lindholm, Projektledare Familjen Stockholm
 • Kurs i Adobe After Effects: Animering för sociala medier

  Jag tycker att kursen har varit bra. Jag har aldrig riktigt orkat sätta mig in i After Effects tidigare för att det har känts så stort och avskräckande, så tyckte det var väldigt skönt med en kurs som började från grunden och tydligt och pedagogiskt visade de olika teknikerna och tog en framåt med övningar och exempel. Jättekul! Känns bra nu att kunna jobba vidare utan att det känns så stort och läskigt. Har redan fått användning av mina nya kunskaper i mitt jobb, vilket var min tanke med det hela från början, så toppen verkligen 🙂 Tack för det!

  Emelie Söderström
 • Kurs i Adobe After Effects: Animering för sociala medier

  Innan kursen hade jag bara öppnat After Effects och klickat runt på måfå - nu kan jag enkelt skapa korta filmer och animera illustrationer. Jag gillar verkligen att man kunde titta på instruktionerna om och om igen för att testa saker och fick med mig smidiga arbetssätt. Det jag lärde mig på kursen var direkt applicerbart på mitt arbete och min nya kunskap är grymt uppskattad!

  Josefin, IST Sverige
 • Kurs i Adobe After Effects: Animering för sociala medier

  Kursen innehöll tydligt upplägg med pedagogiska moment som förklarade allt steg för steg. Innan trodde jag att After Effects skulle vara alldeles för svårt att lära sig. Tack vare denna kurs kunde jag genomföra den helt efter mitt tempo och tidsram. Nu kan äntligen jag skapa högkvalitativa animeringar som underlättar min vardag som kommunikatör i ett medielandskap som snabbt förändras!

  Maria Narevik, Varbergs Kommun
 • Kurs i Adobe After Effects: Animering för sociala medier

  För mig som har ont om tid var kursen perfekt. After Effects är stort men i kursen lärde jag mig verkligen precis vad jag behöver i programmet för att animera snygga filmer. Nu kan jag snabbt skapa innehåll till sociala medier som ger resultat. Gillar också att jag fick ett tydligare tänk till VARFÖR jag ska göra som jag gör vilket jag inte tänkt på innan. Rekommenderar verkligen kursen för den som vill lära sig grunderna i After Effects på ett tydligt och effektivt sätt utan allt det överflödiga.

  Evelina Thuresson
 • Kurs i marknadsföring i TikTok

  Konkret och inspirerande kurs! Både bra för grundläggande kunskap om TikTok och för att lära sig mer på djupet.

  Linnea
 • Kurs i marknadsföring i TikTok

  Mycket bra kurs där man lär sig alltifrån detaljer kring innehållsskapande för plattformen till vilka marknadsföringsmetoder som man kan nyttja som marknadsförare.

  Stella Wannberg, Pixel Nordic
 • Kurs i marknadsföring i TikTok

  Den ger en jättebra översyn av och inblick i TikTok! Kursen är perfekt för personer som vill lära sig mer om TikTok och komma igång med att skapa videos men också att ur ett företagsperspektiv fundera på vad plattformen kan göra för dig.

  Linnea Westerlund, Astrid Lindgren
 • Kurs i marknadsföring i TikTok

  Mycket bra material, överskådlig och absolut det man behöver för att sätta igång!

  Caroline Blixt, ARAY
 • Kurs i digital idéer och kreativitet

  Gillar att den känns aktuell, bra hänvisningar och informativa länkar. En snygg kurs som passar många, på olika nivåer.

  Olivia Vilhelmsson, Ny-Utexad Från Berghs PR Linje
 • Kurs i digital idéer och kreativitet

  Jättebra att det fanns quiz och interaktion! Bra med både hemma-perspektiv men även användbara plattformar ur ett globalt perspektiv

  Ulrika Sohtell - Senior Account Director, Cordovan Communication
 • Kurs i digital idéer och kreativitet

  Jag känner att jag vill sätta mig med mitt team och skapa idéer nu direkt.

  Kursdeltagare
 • Kurs i displaymarknadsföring och programmatisk annonsering

  Jättebra kurs!

  Caroline U
 • Kurs i Google Ads och sökmotormarknadsföring (SEM)

  Tack för en jättebra kurs! Jag har lärt mig massor och ser fram emot att bli certifierad och börja jobba med Google Ads! 😊

  Lotta Hildeqvist
 • Kurs i Google Ads och sökmotormarknadsföring (SEM)

  Kursen är väldigt bra! De videos som är i kursen är väldigt lärorika där man får se steg för steg hur det går till. Jag uppskattade även att kursen var på distans så att man kan göra allt i egen takt.

  Max Löf
 • Kurs i Google Ads och sökmotormarknadsföring (SEM)

  Kursen var verkligen toppen! Har en bra röd tråd genom hela kursen och gör det lätt att se sammanhanget mellan alla delarna. Uppskattade de mer avancerande delarna för att kunna djupdyka in i mina tidigare kunskaper. Tack för en bra kurs!

  Lisa Wilhelm
 • Kurs i Google Ads och sökmotormarknadsföring (SEM)

  En intressant kurs som urskiljer sig genom att både gå igenom det större perspektivet, SEM, innan man dyker ner i Google Ads. Jag uppskattade att kursen var på distans och att jag kunde göra den i min takt, det gjorde det enkelt att värva in kursen i min arbetsdag, lite åt gången. Den bjöd även på många handfasta tips som jag med stor sannolikhet kommer gå tillbaka till när jag löpande optimerar våra Ads.

  Amanda Ågren
 • Kurs i Google Ads och sökmotormarknadsföring (SEM)

  Kunskapsmässigt var kursen väldigt bra, tydlig och pedagogisk. Tyckte det var väldigt bra med de videos när man fick se hur plattformen såg ut, och man kunde enkelt följa med det ni gjorde. Överlag väldigt bra kurs!

  Hanna
 • Kurs i Google Ads och sökmotormarknadsföring (SEM)

  Jag tycker kursen har varit väldigt lärorik och pedagogiskt presenterad så jag är väldigt nöjd!

  Victoria
 • Kurs i Google Ads och sökmotormarknadsföring (SEM)

  Kursen var pedagogisk med metodiska videoklipp och förklaringar och exempel. Toppenbra!

  Anna Majbro
 • Kurs i Google Ads och sökmotormarknadsföring (SEM)

  Kursen var följsam och gick igenom steg för steg vad man ska börja med och sedan hur man fortsätter efter det. I vårt fall har vi haft svårt att hitta ett bra sätt att hitta rätt sökord, men jag tycker efter kursen att vi har fått ett bra perspektiv på det hela och kan börja sätta oss ner nu och utforma en bra sökordsanalys! Jag tycker även det var väldigt givande med hur viktigt det är med en bra struktur och att det finns olika sätt där man får testa lite vad som passar bäst. Tack för en givande kurs!

  Ellen Hasselqvist
 • Kurs i Google Ads och sökmotormarknadsföring (SEM)

  Den här kursen har hjälpt mig få ordning på företagets Google Ads. Alla uppgifter var konkreta och direkt applicerbara i för vår annonsering. Rekommenderar kursen varmt!

  Matilda
 • Kurs i Adobe Photoshop CC

  Bra att inte känna någon tidspress. Väldigt bra kurs!

  Anna L
 • Kurs i Adobe Photoshop CC

  Mycket bra kurs, innehåller allt jag behövde veta i photoshop! Tack!

  Lena M
 • Kurs i Adobe Photoshop CC

  Jättebra och grundlig kurs som passar såväl nybörjare som mer rutinerade användare. Ett perfekt sätt att komma igång med programmet.

  Jonathan
 • Kurs i Adobe Photoshop CC

  En genomgående kurs med enormt mycket matnyttig information och praktiska exempel. Emilie är en toppenbra lärare! Tack!

  Maria
 • Kurs i Adobe Photoshop CC

  Jättebra kurs!

  Julia A
 • Kurs i Adobe Photoshop CC

  Väldigt effektivt sätt att lära sig. Jag som amatör behövde en enkel och lättförståelig ingång till Photoshop och det här var klockrent! Bra och kul med videos och genomtänkta uppgifter.

  Aras
 • Kurs i Adobe Photoshop CC

  Aha-upplevelse! Första gången jag förstod lagerstrukturen och då har jag ändå haft 3-4 personer som försökt hjälpa mig med photoshop i olika projekt. Informationen känns direkt intuitiv och filmerna är väldigt pedagogiska.

  Hedvig A
 • Kurs i Google Analytics 4 och webbanalys

  Väldigt lärorik och enkel att förstå, mycket bra kurs!

  Sebastian Mattsson
 • Kurs i Google Analytics 4 och webbanalys

  Jag tyckte att kursen var jättebra, bra med text och visningar, och att man kunde komma enkelt i kontakt med den kursansvariga. Dessutom toppen att man har tillgång till kursen under längre tid så man kan gå tillbaka och kika😊

  Aiki Rillo
 • Kurs i Google Analytics 4 och webbanalys

  Tusen tack för en spännande kurs! Jag ser redan nu nyttan av den och kan lättare följa våra analyser.

  Kati
 • Kurs i att starta eget - börja frilansa

  Vad jag gillar mest är att oavsett om man bara är nyfiken eller redo att gå all in, men är osäker på vart man ska börja, kan Upbeater.X’s kurs anpassas utifrån ens personliga behov. Jag älskar också att man får allt från inspiration, support, ett nätverk, och konkreta steg-för-steg för att kunna starta sin frilans-karriär.

  Linda Thorin, SEO Specialist
 • Kurs i att starta eget - börja frilansa

  Tusen tack för allt! Jag är så glad för allt jag har lärt mig och för att jag fick vara del av Upbeater.X. I kursen lärde jag mig mycket och fick mycket inspiration och nya insikter som kommer hjälpa mig att komma igång och jobba som frilansare. Alla föreläsare och coacher var öppna för att dela med sig av sina erfarenheter och det var grymt att också ha tillgång till ett frilansnätverk!

  JUN Wu, graphic & Motion Designer
 • Kurs i att starta eget - börja frilansa

  Upbeater.X’s kurs i att börja Frilansa är en grymt bra, innehållsrik, och stöttande kurs där jag fick lära mig allt jag behöver veta som bas för min frilans-karriär, samt att jag fick anpassad feedback och support. Kursen har hjälpt mig att förstå alla stegen jag behöver ta för att bygga en lyckad och hållbar frilans-karriär, och jag är supernöjd!

  Lovisa Sjöblad, Business develop & project manager
 • Kurs i att starta eget - börja frilansa

  Jag kunde inte fått en bättre introduktion till frilans världen. Kursen går igenom allt det man behöver för att komma igång och börja frilansa plus hur man ska tänka strategiskt för att kunna supporta sig själv som frilansare i längden. För mig var det super värdefullt!

  Maggie de la Vega, Brand Designer
 • Kurs i att starta eget - börja frilansa

  Jag har velat börja frilansa länge, men innan jag tog Upbeater.X kurs kände jag mig mest osäker på hur och vart jag skulle börja, vad som krävdes, och hur jag skulle hantera alla delar av att driva eget. Så jag är så glad att jag gick kursen! Jag har lärt mig super mycket och känner mig mycket mer självsäker och redo att komma igång!

  Kim Nader, Interior Designer
 • Kurs i att starta eget - börja frilansa

  Upbeater.X har funnits med mig som en trygg partner och tog min frilansar karriär till nya nivåer genom att alltid stå med och upp för mig genom olika komplexa utmaningar, förhandlingar och frågeställningar. Med top of the game coaching, support och rådgivning har vi tillsammans navigerat igenom alla hinder och stormar jag har stött på längs med vägen. Ett powerhouse som håller vägen fri framåt från admin så att jag kan fortsätta överträffa mig själv och fokusera på det jag är bäst på. Upbeater.X är språngbrädan till att börja fakturera 6 siffriga belopp. Ovärderligt. Take my money.

  Nathaniel Esia, freelance executive & Chief Growth Officer
 • Kurs i att starta eget - börja frilansa

  Jag har frilansat ett tag, men ville förbättra mitt erbjudande och ta min frilans-business till nästa nivå. Så jag signade upp för kursen, något jag inte ångrar! Även om jag redan visste vissa saker, gav kursen mig ett nytt perspektiv på några av de viktigaste sakerna man bör kunna för att lyckas som frilansare. Jag kan inte nog understryka värdet av att ha detta paketerat (tro mig, det hade underlättat extremt mycket när jag satte igång!!). Att få feedback och input på sitt arbete är också guld värt!

  Eloise Steen, Google Ads Specialist
 • Kurs i att starta eget - börja frilansa

  Det är så coolt att det finns en kurs i att börja frilansa! Jag har lärt mig jättemycket när det kommer till hur man bör tänka på frilans som en business och karriär. Det har hjälpt mig planera och strukturera mitt arbete både för mig själv, t.ex. genom att sätta mål och en plan för att nå dem, men också hur jag kan jobba aktivt för att få nya kunder att bli intresserade av att jobba med mig.

  Michaela Baxter, freelance CoS (Chief of Staff)
 • Kurs i innehållsproduktion för sociala medier

  Superbra kurs! Jag är art director som vill få mer koll på SoMe och produktion av content. Kursen är så himla bra och välgjord.

  Karin
 • Kurs i innehållsproduktion för sociala medier

  Jag fick jättebra praktiska tips och tricks, förslag på verktyg, källor, sajter och konkreta exempel. Dessutom en bra översikt av arbetet med content-produktion. Extra bonus att man kan titta tillbaka i kursverktyget och friska upp sitt minne vid behov i framtiden. Stort tack för en bra kurs!

  Helena
 • Kurs i innehållsproduktion för sociala medier

  En superbra kurs med en massa bra mallar!

  Maria E
 • Kurs i copywriting

  Många värdefulla tips som varvas med branschfakta. Kursen Copywriting på distans håller vad den lovar och ger en välfylld verktygslåda som hjälp på din väg in i reklam- och kommunikationsbranschen. Många värdefulla tips varvas med branschfakta och praktiska övningar. Kursen ger bra insikt i vad som förväntas av mig i rollen som copywriter och beskriver även tydligt andra relaterade roller i framtida arbetsteam... Rekommenderar varmt som ett första steg i karriären som copywriter.

  Viviana Eliasson
 • Kurs i copywriting

  Praktisk kurs med relevant djup! Tycker kursinnehållet har känts väldigt relevant om man jämför med hur de gör på universitetet. Jag tog precis min kandidatexamen i strategisk kommunikation på Umeå Universitet, och även fast upplägget är ganska likt så har er kurs mer praktisk och relevant djup än de teoritunga kurserna universitet erbjuder.

  Yosef Newton
 • Kurs i copywriting

  Lärorik och rolig kurs. En väldigt lärorik och rolig kurs att läsa. Innehåller bra övningar för att komma igång med kreativt skrivande. Många bra exempel att ta inspiration ifrån. Kommer säkerligen att återvända till kursen flera gånger när jag känner att jag behöver komma igång med skrivandet och få fart på fingrarna.

  Molly Nilsson, kommunikatör Sweco
 • Kurs i copywriting

  Alltid gillat att skriva, och nu gillar jag det mer. Jag har alltid gillat att skriva och har velat utveckla det för att få det att passa mitt arbete där jag bland annat arbetar kundkommunikation. ”Copywriting på distans” passade därför mig perfekt då jag kunde kombinera kursen med praktiska tips som jag kunde tillämpa direkt i mitt dagliga arbete. Det är en perfekt grundkurs då man får lära sig mer om vad en copywriter faktiskt gör, vilka egenskaper som krävs och en tydlig rollbeskrivning för tjänsten. Då detta är en ny värld för mig och jag inte hade några direkta förkunskaper så uppskattade jag att man även fick en förståelse för vilket ansvarsområde man har som Copywriter kontra vad en Art Director gör/ansvarar för och hur man vanligtvis arbetar tillsammans. Man fick även konkreta tips på hur man hittar och sätter sin tonalitet på en text samt konsten att hålla sig kort och koncist för att få fram sitt budskap. Kursen gick även igenom vilka jobb och branscher man kan verka inom, vilka som kan vara ens kunder och hur man ska bygga upp sin portfolio som är bra mycket viktigare än man tror. Skulle rekommendera alla som idag är nya i sin roll som Copywriter alternativt för den som är intresserad av en sådan roll att gå denna kurs.

  Helena Redén, Brummer&Partners
 • Kurs i copywriting

  Både grundläggande och djupgående kurs! Sjukt bra kurs i copywriting! Den är både grundläggande och djupgående, och jag känner mig verkligen redo att ta mig an copy-uppgifter nu. Framför allt så blir jag än mer peppad på att börja skriva! Och jag vet nu vad jag kan ta till för knep när jag känner att jag har kört fast och behöver en kreativ push i rätt riktning. Den här kursen har verkligen något för alla! Både marknadsförare som vill bli bättre på att skriva, eller de som har i ambition att verkligen jobba som copywriters! Kanon! Den får fem av fem stjärnor av mig.

  Arvid Wollin
 • Kurs i controlling

  Här kommer en recension sen

  Av pia
 • Kurs i versamhetsutveckling

  recension av kursdeltagare

  namn

Kontakta oss

Nordic Tech Institute | Simon Myringer AB | [email protected] | Org. nr. 559216-4197 | Grönövägen 6134 67 Ingarö